2012. gada 18. maijs

Sākusies pieteikšanās uz Festivālu!


Sākusies pieteikšanās uz Baltijas Adventistu Jauniešu Festivālu, kas notiks 16. un 17.jūnijā, Rīgā, Baznīcas 12a un pulcēs adventistu jauniešus no visām trim Baltijas valstīm!

PROGRAMMAS UZMETUMS -

15.JŪNIJS, piektdiena

12.00 - 17.00 - Apmācību programma jauniešu vadītājiem, Rīga
Iespējamās apmācību tēmas:
(1) Pārskats par jauniešu kalpošanu pasaulē (vispasaules draudze)
(2) Trendi un tendences jauniešu kalpošanā pasaules kontekstā
(3) Kas ir efektīva jauniešu kalpošana?
(4) Eiropa: jauniešu kalpošana pasaules kontekstā (stiprās un vājās puses)
(5) Kāda ir jauniešu loma Adventistu Baznīcā un to kalpošana attiecībā uz ĢK, tās mērķi un uzdevumi
(6) Jauniešu kalpošana saistībā ar pēdējo dienu notikumiem

BALTIJAS ADVENTISTU JAUNIEŠU FESTIVĀLS, Rīga

16.JŪNIJS, sestdiena

09.00 - 09.45 - Reģistrācija
10.00 - Dievkalpojums, uzruna
12.00 - Sabatskola grupās
13.00 - Pusdienas, brīvais laiks
15.00 - Prezentācija-Diskusijas-"Jautājumu un Atbilžu" sesija
Tēma - Jauniešu kalpošana: kā saglabāt vienotību draudzē un kalpošanā, saskaroties ar dažādību draudzē
18.00 - Vakariņas
20.00 - 22.00 - Sadraudzība-Koncerts-Slavēšanas Vakars

17.JŪNIJS, svētdiena

09.00 - Brokastis
10.00 - Rīta d/k, uzruna
11.00 - Baltijas Ūnijas Jauniešu kalpošanas nodaļu prezentācijas
12.00 - Pauze
12.30 - TED Jauniešu nodaļas prezentācija par nākotnes pasākumiem
13.00 - Noslēgums, uzrunas
14.00 - Pusdienas
15.30 - 18.00 - Rīgas apskate (pēc brīvas izvēles)

2012. gada 14. maijs

Nāksim visi kopā!

Mēs esam patiesi pagodināti, ka jūnijā SDA Baznīcas Ģenerālkonferences Jauniešu nodaļas vadītājs Gilbert Cangy apmeklēs mūs šeit Baltijas valstīs. Un tas ir vēsturisks notikums draudzes dzīvē Baltijā, jo tā ir pirmā reize, kad Ģenerālkonferences jauniešu vadītājs apmeklē mūsu jauniešus.

Valdis Zilgalvis, Baltijas Ūnijas prezidents, uzskata, ka šī tikšanās būs labs palīgs visiem mūsu jauniešu vadītājiem ūnijā, konferencēs un vietējās draudzēs. V.Zilgalvis ir arī personīgi ticies ar G.Cangy un viņš ir pārliecināts, ka šī gaidāmā vizīte būs ļoti noderīga visām mūsu jauniešu organizācijām un jauniešu aktivitātēm Baltijas valstīs.

G.Cangy kopā ar Transeiropas divīzijas jauniešu nodaļas vadītāju Paul Tompkins viesosies Baltijas valstīs no 8. -17.jūnijam, lai tiktos ar mūsu jauniešiem, jauniešu vadītājiem, darbiniekiem un mācītājiem visās trīs Baltijas valstīs (Igaunijā, Lietuvā un Latvijā). Un kā šīs vizītes kulminācija būs Baltijas Adventistu Jauniešu Festivāls "Nāksim visi kopā!" Rīgā, kas notiks no 16. - 17.jūnijam (sestdien un svētdien). Tas ir laiks, kad mēs īpaši vēlamies aicināt visus mūsu jauniešus no visām trim Baltijas valstīm tikties vienuviet - Rīgā - lai būtu kopā sadraudzībā, pielūgsmē un kopīgās pārdomās par mūsu identitāti, vīziju kā Dieva jauniešiem Viņa draudzē. Tātad, ja Tev ir 16 un vairāk, ja Tu neesi ne tikai jauns, bet Tev rūp jaunieši un viņu līdzdalība Dieva pestīšanas plānā, un, ja Tu vēlies būt daļa no vēstures, ja Tu vēlies ietekmēt nākotni - pārliecinies, ka Tu būsi Baltijas Adventistu Jauniešu Festivālā! Tātad, visi Baltijas jaunieši - nāksim visi kopā!

Giedrius Rimša
Jauniešu vadītājs
Baltijas Ūnija

---
Baltijas Adventistu Jauniešu Festivāla Programmas Uzmetums

2012. gada 6. maijs

Baltijas Jauniešu Festivāls

16.un 17.jūnijā, Rīgā notiks Adventistu Baltijas Jauniešu Festivāls, ko organizē Baltijas Ūnija un Igaunijas, Latvijas un Lietuvas draudžu savienības jauniešu kalpošanas nodaļas! Visi jaunieši aicināti piedalīties! Seko līdzi informācijai jaunatne.adventisti.lv un jauniešu twitter lapā!
---
Baltic Seventh-day Adventist Youth Festival
A church without youth is a church without future
Youth without church is youth without future
/Acts 2:46-47/

Guest speaker:
GC Youth Director Gilbert Cangy

RIGA
June 16-17
2012


This weekend will be a good opportunity of getting together of all adventist youth from Baltics (Estonia, Latvia and Lithuania) and meeting in one place (Riga) for worship, fellowship and congregational contemplation on our identity, vision and mission as a church. Besides, this is a historic event since we have General Conference Youth Director Gilbert Cangy, who is visiting us in the Baltic and will be with us during this whole time. So, if you are 16 and over, if you care about youth and their place in our church - come! Further information regarding exact time, place of meeting will be provided later. Make sure you come! So let's come together!