2012. gada 5. novembris

Kā reģistrēties Viseiropas Jauniešu Kongresam?

Nākamvasar - no 30.jūlija līdz 04.augustam - Serbijā notiks Eiropas Adventistu Jauniešu Kongress, kas pulcēs kopā jauniešus no visas Eiropas. LDS Jauniešu kalpošanas nodaļa aicina visus vismaz 16 gadu vecumu sasniegušos Latvijas jauniešus piedalīties šajā grandiozajā vasaras notikumā!

Zemāk infomācija, kā pieteikties Kongresam - 

1. Dodamies uz http://www.aycongress.org/
2. Lapas vidū spiežam uz Register
3. Sameklējam Latvijas (Latvia) karodziņu
4. Aizpildam visus tukšos laukus
5. Spiežam uz Submit
6. Savā e-pastā gaidi informāciju ar cenu lapām, citu informāciju no ŪNIJAS jauniešu vadītāja G.Rimšas LDS jauniešu vadītājas Intas Jākobsones


!!!Tiem, kas vēlas doties ar kopēju transportu uz kongresu, obligāti arī jāpiesakās pie jauniešu vadītājas Intas Jākobsones pa e-pastu!

2012. gada 2. novembris

Serbija, Novi Sad, 30.jūlijs – 04.augusts, 2013

aycongress.org
---
Viseiropas adventistu jauniešu kongress būs pēdējo gadu lielākais pasākums, kas pulcēs adventistu jauniešus no visas Eiropas. Kongresa mērķis - dalīties ticībā un priecāties par vienojošo - ticību, stiprināt mūsu identitāti un sniegt pozitīvisma devu tuvākā apkārtnē.

Adventistu jauniešu 2013.gada kongresa moto - “Viena spēkā”, kas mudina atcerēties to, ka viss, ko mēs darām, viss, kas esam nāk no Viena, kas ir Jēzus Kristus.

Jauniešu nodaļa aicina katru jaunieti, kas vecāks par 16 gadiem, noteikti piedalīties šajā grandiozākajā nākamās vasaras notikumā!

Sīkāka informācija, izmaksas un pieteikšanās LDS Jauniešu nodaļas lapā jau drīz – jaunatne.adventisti.lv un turpmākajos Adventes Vēstis numuros!

Atceries – Tu esi aicināts būt par daļu no Viena, Tu esi aicināts būt kopā ar citiem jauniešiem – būt vienam veselam!

Jauniešu nodaļa