2011. gada 12. decembris

2012

Jo Tu esi mana cerība, Kungs, mana drošība no pašas manas jaunības. Psalmi 71:5

Glābšana un kalpošana. Divi vārdi, kas raksturo Adventistu Baznīcas Jauniešu kalpošanas nodaļas darbu visā pasaulē. Tas ir darbs caur jauniem cilvēkiem uz jauniem cilvēkiem. Darbs, kuru mēs daram, jo mīlam mūsu Glābēju.

Vēl šī gada pēdējās dienās Jauniešu nodaļa ir strādājusi pie nākamā - 2012.gada plāna un tagad ir gatava prezentēt visiem Latvijas jauniešiem un citiem interesentiem.

Uzstādījums paliek nemainīgs kā visus šos gadus - uzrunāt jauniešus baznīcas sienās, mudinot tos darboties savā draudzē aktīvāk un aizsniegt tos jaunos cilvēkus, kas vēl neatrodas draudzē.
Janvāra, februāra, aprīļa, maija, septembra, novembra, decembra trešajā sabatā Jauniešu nodaļa kopā ar klubu Vēstnieki organizēs laba un priecīga laika pavadīšanas pēcpusdienu pusaudžiem un jauniešiem PA:GRIEZIE(n)S. Šie pasākumi ir īpaši orientēti uz tie, kuri ir ārpus draudzes. Informācija par pasākumu, iesaistīšanos, vai piedalīšanos - http://www.pagrieziens.com/

Labas tradīcijas ir jāturpina, tāpēc marta mēnesī, sākoties jauniešu lūgšanu nedēļai, notiks Jauniešu Lūgšanu Nakts, kur piedalās jaunieši no visas Latvijas, lai pavadītu laiku sadraudzībā, lūgšanās un īpašā atmosfērā.

Divas dienas jūnijā ir atvēlētas Jauniešu Rallijam, kad jaunieši tiek aicināti doties uz kādu Latvijas pilsētu, lai ar dažādu aktivitāšu palīdzību piesaistītu sabiedrības uzmanību vēstij par Jēzu Kristu, baznīcai. Šis pasākums notiks jau trešo gadu pēc kārtas.

Vasaras nometne TeamWork 2012 notiks 4. un 5.augustā. Nometne ir gada lielākais pasākums, tajā parasti ir aicināts piedalīties kāds viesis, kas uzrunā jauniešus un 2012.gads noteikti nebūs izņēmums.

Īpaši sirsnīgs un jauniešu iemīļots pasākums ir oktobrī, kad jaunieši atver savu sirdi aicinājumam palīdzēt kādam, kam dzīvē klājas grūti. Tas ir labdarības pasākums Ticības Festivāls. Nākamgad tas notiks 20.oktobrī.

Visu nākamo gadu noteikti neiztiksim bez semināriem, lekcijām, apmācībām, kas noteikti būs domātas arī jauniešiem. Tāpēc sekojiet līdz informācijai Adventes Vēstīs, jauniešu lapā un draudžu ziņojumos!

Par visiem pasākumiem, jaunumiem un aktualitātēm lasi jauniešu lapā http://jaunatne.adventisti.lv/, kā arī seko līdzi informācijai Jauniešu nodaļas twitter kontā - https://twitter.com/#!/jauniesi

Bet, ja Tavai sirdij nav vienaldzīgs darbs ar jauniešiem, Tu zini, ka Dievs Tev ir devis aicinājumu kalpot un Tu vēlies savu enerģiju izlietot jauniešu kalpošanas darbā, iesaistoties pasākumu plānošanā un organizēšanā, tad raksti uz bereja@inbox.lv un Tev noteikti atradīsies vieta Jauniešu kalpošanas nodaļas komandā!

Sirsnībā,
Latvijas dr. Sav. Jauniešu nodaļas vadītāja
Inta Jākobsone
bereja@inbox.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru