2012. gada 14. maijs

Nāksim visi kopā!

Mēs esam patiesi pagodināti, ka jūnijā SDA Baznīcas Ģenerālkonferences Jauniešu nodaļas vadītājs Gilbert Cangy apmeklēs mūs šeit Baltijas valstīs. Un tas ir vēsturisks notikums draudzes dzīvē Baltijā, jo tā ir pirmā reize, kad Ģenerālkonferences jauniešu vadītājs apmeklē mūsu jauniešus.

Valdis Zilgalvis, Baltijas Ūnijas prezidents, uzskata, ka šī tikšanās būs labs palīgs visiem mūsu jauniešu vadītājiem ūnijā, konferencēs un vietējās draudzēs. V.Zilgalvis ir arī personīgi ticies ar G.Cangy un viņš ir pārliecināts, ka šī gaidāmā vizīte būs ļoti noderīga visām mūsu jauniešu organizācijām un jauniešu aktivitātēm Baltijas valstīs.

G.Cangy kopā ar Transeiropas divīzijas jauniešu nodaļas vadītāju Paul Tompkins viesosies Baltijas valstīs no 8. -17.jūnijam, lai tiktos ar mūsu jauniešiem, jauniešu vadītājiem, darbiniekiem un mācītājiem visās trīs Baltijas valstīs (Igaunijā, Lietuvā un Latvijā). Un kā šīs vizītes kulminācija būs Baltijas Adventistu Jauniešu Festivāls "Nāksim visi kopā!" Rīgā, kas notiks no 16. - 17.jūnijam (sestdien un svētdien). Tas ir laiks, kad mēs īpaši vēlamies aicināt visus mūsu jauniešus no visām trim Baltijas valstīm tikties vienuviet - Rīgā - lai būtu kopā sadraudzībā, pielūgsmē un kopīgās pārdomās par mūsu identitāti, vīziju kā Dieva jauniešiem Viņa draudzē. Tātad, ja Tev ir 16 un vairāk, ja Tu neesi ne tikai jauns, bet Tev rūp jaunieši un viņu līdzdalība Dieva pestīšanas plānā, un, ja Tu vēlies būt daļa no vēstures, ja Tu vēlies ietekmēt nākotni - pārliecinies, ka Tu būsi Baltijas Adventistu Jauniešu Festivālā! Tātad, visi Baltijas jaunieši - nāksim visi kopā!

Giedrius Rimša
Jauniešu vadītājs
Baltijas Ūnija

---
Baltijas Adventistu Jauniešu Festivāla Programmas Uzmetums

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru