2012. gada 6. augusts

Dalies ar savu stāstu!

Nepilnas trīs dienas..., bet ir vērts kopā būt un dalīties ar savu laiku, ir vērts iepazīt vienam otru, ir vērts mācīties draudzību! Ir vērts piedzīvot TeamWork!
Jauniešu nodaļa vēlas īpaši teikt paldies! tiem 65 jauniešiem, kas ieradās un dalījās ar savu stāstu!
Paldies TeamWork īpašajiem lektoriem - bīskapam Viesturam Reķim par izaicinājumu dzīvojot 21.gs., ģimeņu konsultantei Valdai Reķei par mūžam svarīgo attiecību tēmu, žurnālistam Aidim Tomsonam par pārdomām par un ap masu medijiem un interneta laikmetu, mācītājam Ivo Rodertam par aktuālo atkarību tematu.
Paldies visiem, kas darīja no sirds, lai TeamWork izdotos - Līvijai un Ievai par programmas vadīšanu, video, aktivitātēm, Arnim, Mārim, Armandam - par tehnisko nodrošinājumu, Edgaram par lieliskiem rītiem ar Studija Z, reģistrācijas meitenēm - Janai un Undīnei, Ainim un Intai par pārdomām ciklā Šis ir mans stāsts, mācītājam Dainim, kā arī Emīlam, Arnoldam, Raivim, Arnim par Bībeles studiju vadīšanu, slavēšanas grupām no Liepājas, Ezeres un Korintas draudzes, Argai par garšīgām maltītēm, Kristai par TeamWork jauno logo, visiem, kas darīja kaut maz, bet tomēr daudz. Un paldies, protams, Tev, ka Tu biji, esi un būsi! Tiekamies nākošgad - nākamajā TeamWork!

Jauniešu nodaļa



Bildes skaties šeit!

VIDEO - Šis ir mans stāsts -
Jefta
Marija
Mirjama
Jona

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru