2012. gada 27. decembris

Beigas un Sākums

Katras beigas ir kāds jauns sākums. Gada beigas ir laiks, kad atskatīties uz tūlīt aizejošo, bet tomēr ar cerībām gaidīt nākamo! Šis gads adventistu baznīcas LDS Jauniešu kalpošanas nodaļai bijis spilgts un notikumiem bagāts.
Gada pirmā pusē pulcējāmies jau tradicionālā pielūgsmes un slavēšanas pasākumā Lūgšanu Nakts. Mūzika, lūgšanas, sadraudzība - viss par godu mūsu Kungam! Vasaras vidū jaunieši organizēja aktivitātes sociāli maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem Jauniešu Rallija ietvaros. Bija gan mezglu siešanas nodarbības, gan origami, gan Bībeles stāsti, gan slavēšanas koncerts!
Vasaras nometnes nosaukums TeamWork (no angļu val. - darbs komandā) ļoti atspoguļo tās patieso nozīmi - jaunieši neskatoties uz atšķirībām uzskatos, dzīves izpratnē spēj atrast laiku kopā un šīs trīs dienas vasarā bija tam pierādījums.Vērtīgas lekcijas par jauniešiem ļoti nozīmīgām tēmām, Marijas, Jonas, Jeftas, Mirjamas dzīves stāstu nozīme šodien, pielūgsme, laiks kopā - tāds bija TeamWork 2012!
Labdarības pasākums Ticības Festivāls šogad noteikti aizskāra vairāk siržu kā iepriekšējo gadu pasākumi, jo kas gan var būt svarīgāk kā palīdzēt savam vistuvākajam! Visi ziedojumi  nokļuva pie Liepiņu ģimenes.
Noteikti jāpiemin viens no spilgtākajiem gada notikumiem, kas pulcēja kopā jauniešus no visām Baltijas valstīm - Baltijas adventistu jauniešu festivāls. Festivāls notika Rīgā un jauniešu nodaļa arī iesaistījās festivāla organizēšanā.
Ir laiks pateikties Dievam, un arī Tev par to, ka Tu esi daļa no Viņa Valstības, daļa no draudzes, daļa no jauniešu kalpošanas! Paldies, ka Tev rūp Viņa darbs katra sirdī, paldies, ka Tu esi atbalsts kalpošanā otram jaunietim un mūsu kopīgajam jauniešu darbam!
2013.gadā jauniešu nodaļa aicina iesaistīties plānotajos pasākumos jauniešiem gan piedaloties to organizēšanā, ideju ģenerēšanā, kā arī atbalstot vienam otru ar savu klātbūtni pasākumos -

Pasākumi:
16.marts - Jauniešu Diena
23.marts - Lūgšanu Nakts
15.jūnijs - Jauniešu Rallijs
30.jūlijs - 04.augusts - Eiropas Jauniešu Kongress Serbijā
16. - 18.augusts - salidojums TeamWork

Atzīmējamas dienas:
23.marts - Jauniešu lūgšanu nedēļa
06.aprīlis - Jauniešu garīgā nodošanās
27.jūlijs - Bērnu sabats
07.septembris - Jauniešu garīgā nodošanās
21.septembris - Ceļa Meklētāju diena

Nākamajā gadā vēlos novēlēt turpināt kalpot, rūpēties, uzmundrināt, atbalstīt vienam otru, meklēt vienotību, mīlestību un vienkārši būt kopā!
Un ''Dievs spēj jums dot pārpilnībā visādu žēlastību, lai jums visa būtu diezgan vienmēr un visur un jūs būtu pārplūstoši dedzībā uz ikkatru labu darbu.'' (2.Korintiešiem 9:8)


Inta Jākobsone
Jauniešu vadītāja


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru